A la vida com al teatre...de CARLES ARMENGOL

A la vida, com al teatre, hi ha moments en que toca esperar la teva rèplica, saber escoltar i donar suport. A la vida, com al teatre, hi ha vegades en que el focus deixa d’il·luminar-te i et toca esperar en penombra. I allà, al fons, hi ha moltes coses que et passen pel cap... i per l’estómac, que és el que digereix els nostres pensaments, els nostres neguits, els nostres nervis...A la vida, com al teatre, hi ha “foscos”, “aparts”, petits monòlegs, diàlegs picats, diàlegs sords, silencis, pauses... “mutis”. A la vida, com al teatre, hi ha comèdia i drama, paraules i buits, moments tensos i catarsis col·lectives... Hi ha públic, i fins i tot apuntador, algú que et marca el text i també les entrades, les sortides, les desaparicions... Pot haver-hi fins i tot qui cobri o vengui entrades per mostrar la teva vida als demés (només cal mirar la tele), o algú que produeixi els teus millors espectacles, les teves millors actuacions...A la vida, com al teatre, cal esperar sempre la següent representació. Tens una oportunitat perquè tot sigui millor, perquè tot estigui més ben preparat.

1 comentario:

  1. Hola Charo. Gràcies per fer-me entrar a aquest espai...

    Per cert, moltes felicitats pel conte que va guanyar l'Accessit. No sé si me l'havies passat, no sé si ens ho vas dir... però el cert és que no l'havia llegit. I m'ha agradat molt! M'agrada quan, de tant en tant, abandones la fantasia i expliques, al teu estil, crues realitats... Et felicito de veritat.

    I tampoc vull deixar de felicitar a l'Aran. Digue-li que escrigui, que escrigui i no que no deixi d'escriure. Si amb els seus "pocs" anys escriu així de bé... Aquest nano és un artista. Ha d'expressar-ho com sigui: escrivint, dibuixant, tocant... Que no ho deixi, o si no tard o d'hora li sabrà greu haver-ho fet.

    Petons a tots dos.

    ResponderEliminar

Es este un lugar de encuentro de artistas, literatos y poetas de la imagen de aquellos cafés donde se reunían para exponer sus obras a sus compañeros y que ellos fuesen los primeros en valorarlas.

Si quereis participar en este Café Literario enviadme un mail y las publicaré aquí haciendo mención de vuestro nombre y vuestro sitio web. Espero que os animeis.